Release 4.13.0

We hebben weer een nieuwe update! Deze bevat diverse verbeteringen en nieuwe functies die helpen om leden nog meer te betrekken bij de kerk.

  • Er zijn 2 widgets toegevoegd aan de Scipio App: de mijn evenementen-widget en de verjaardagen-widget. Mijn evenementen-widget: een persoonlijke agenda met alle actuele toekomstige evenementen. Deze widget staat standaard aan voor nieuwe community’s. Bestaande community’s kunnen de widget zelf eenvoudig toevoegen. Verjaardagen-widget: deze widget toont alle jarigen op die dag. Zo komen de jarigen nog beter onder de aandacht. Bestaande community’s kunnen de widget zelf eenvoudig toevoegen.
  • De ‘social media module’ is volledig omgebouwd naar ‘bookmark module’. Binnen deze module is het mogelijk om meerdere links te plaatsen. Per link heb je de opties (icoon, titel, omschrijving, altijd openen buiten de app, buiten de app openen blokkeren). Voor deze module wordt ook een nieuwe weergave geïntroduceerd. Deze lijstweergave zal ook in andere modules beschikbaar worden gemaakt.
  • Historische evenementen in groepen terugkijken: het is vanaf nu mogelijk de historische evenementen in groepen terug te kijken. Zo kun je eenvoudig terugzien welke evenementen zijn georganiseerd en wie er bijvoorbeeld aanwezig waren.
  • Diverse kleine fixes en verbeteringen.